TONDACH® Acoperișuri durabile și frumoase, în mod natural!

Toamna vine cu reduceri la acoperișuri din țiglă ceramică TONDACH®

17. septembrie 2015
Toamna aceasta se numără acoperișurile noi.

Toamna aceasta se numără acoperișurile noi. Cu 20% reducere la țigla ceramică Twist XXL și gratuitate la tăietoare de zăpadă și benzi de ventilare în perioada 14 septembrie – 16 noiembrie 2015, soluția elegantă și durabilă pentru sisteme de acoperiș de la TONDACH® devine și mai accesibilă celor aflați în căutarea unui excepțional raport calitate-preț.

În plus față de reducerea cu 20% din prețul de listă al țiglelor Twist XXL (teracotă și angobe în nuanțele roșu, maro, maro-arămiu), la achiziționarea unei învelitoare cu suprafața de minim 150 mp de țiglă aflată în promoție cumpărătorul beneficiază de gratuități la accesorii din gama Tuning  (banda de ventilare coamă de 280 mm, culoarea natur/maro și tăietoarele de zăpadă natur/roșu, maro și maro arămiu), în următoarele condiții:

 1. 4 role de bandă ventilare gratuite, la achiziționarea țiglelor de coamă pentru minim 20 mp 

 2. 60 tăietoare de zăpadă gratuite, la achiziționarea a minim 30 bucăți de țigle de aerisire

Pentru un necesar mai mare, creșterea se acordă gradual: 2 role de bandă ventilare gratuite la fiecare 10 ml suplimentari de țiglă de coamă, respectiv 20 tăietoare de zăpadă gratuite la fiecare 10 bucăți de țigle de aerisire.

Materiale naturale, tehnică superioară, funcționalitate optimă

Folosită de specialiștii în construcții încă din antichitate, argila este materialul natural cu o serie întreagă de calități incontestabile: rezistă timpului, efectelor mediului înconjurător, radiațiilor UV (țiglele ceramice nu se decolorează), este rezistentă la ploi acide și la materiale alcaline (excremente de păsări), posedă rezistență mecanică ridicată (grindină, greutatea zăpezii), nu se sparge sau rupe, este rezistentă la căldură şi incendii şi, de asemenea, la îngheț.

Realizate exclusiv din argila pură de calitate superioară, atât prin caracteristicile materialului, cât şi prin controlul continuu al producției şi calității, și fără aditivi chimici, țiglele TONDACH® reprezintă alegerea ecologică şi economică ideală. Mai mult, sistemele complete de acoperiș TONDACH® oferă o foarte bună izolare termică și fonică, plus costuri scăzute de montaj.

Acoperiș peste generații

Expresia “întoarcerea la natură” este tot mai des întâlnită, iar motivele sunt bine întemeiate. Natura este cea care a găsit cele mai bune soluții de-a lungul timpului. În materie de construcții, acest lucru se traduce prin durabilitate, frumusețe și funcționalitate.

Folosind doar cele 4 elemente primordiale - pământ, apă, aer și foc – arse în cuptoare cu gaz metan la peste 1000°C și cu o finisare specială, țiglele ceramice TONDACH® au garanție 33 de ani.  Durata dovedită de viață a acestora acoperă, însă, cu succes, mai multe generații, fără a-și pierde culoarea și proprietățile.

Descoperă acum cel mai apropiat distribuitor!

 

* Campania nu se cumulează cu nicio altă campanie  

* De această campanie beneficiază orice persoană fizică având domiciliul stabil în România, care a împlinit vârsta de 18 ani.

* Prețul promoțional se calculează după formula: Preț de listă TONDACH Romania —20% (a se solicita lista de prețuri oficială 2015 de la partenerii Tondach®)