Felix Baumgartner, alias Mister Stratos, renovează cu TONDACH®

30. octombrie 2012
Născut în Salzburg, Felix Baumgartner, cunoscut şi ca “B.A.S.E Jumper” sau cu numele de cod: 502 este renumit pentru cascadoriile care îți taie respirația.

Una dintre cele mai aventuroase sărituri a fost cea de pe turnul care în anul 2007 era cel mai înalt din lume – Taipei Tower 101 (Taiwan) cu înalțimea de 16.669,95 ft. (aprox. 509 m).  Prin cel mai actual proiect “Red Bull Stratos” atrage din nou atenția sub motto-ul: “Everyone has limits, but not everyone accepts them”. Nu în ultimul rând, profesia lui de pilot de elicopter şi B.A.S.E Jumper au fost hotărâtoare, atunci când şi-a renovat casa personală din Eugendorf (Salzburg) cu țiglă TONDACH®.

„Călătoresc foarte mult, iar mijllocul de transport preferat este elicopterul. De fiecare dată, când veneam acasa, trebuia sa-mi privesc casa de sus. Ce am văzut acolo, mi-a atins limitele, aşa că m-am hotărât pentru renovarea cu un produs de calitate din Austria,  un produs TONDACH Gleinstätten”, afirmă Felix Baumgartner despre acoperişul său. Suprafața totală de aproximativ 300 mp a fost renovată cu produsul TONDACH® Carmen, angobă antic-nisip.

Componentele unui acoperiş accesorizat pentru modelul Carmen, reprezintă o soluție completă  şi armonioasă pentru acoperiş. Produsul TONDACH® Carmen oferă acoperişuluiatât funcționalitate şi siguranță, cât şi un aspect mediteranean. O mare parte din lucrări au fost efectuate de renumita firma austrică, Josef Mayer GesmbH din Straßwalchen.

Credit foto: TONDACH Gleinstätten AG, Tipărirea este gratuită