TONDACH® Acoperișuri durabile și frumoase, în mod natural!

De ce un acoperiș înclinat?

10. februarie 2016
O soluție optimă care promite siguranță și protecție 100 de ani

Orice copil căruia i se cere să deseneze un acoperiș va alege, instinctiv, unul înclinat, iar asta se întâmplă datorită legăturii culturale foarte puternice pe care am căpătat-o cu acest model.

Creștem înconjurați de el, iar istoria ne-a demonstrat, secol după secol, că pentru o zonă climatică ca a noastră, acoperișul înclinat este cel mai potrivit model din punct de vedere protecție.

Culoare rezistentă și izolare termică până la 100 de ani

Un acoperiș înclinat reprezintă soluția optimă pentru a vă proteja locuința, iar dacă sunteți și în căutarea unui plus de beneficiu pentru locuința dumneavoastră, atunci ar trebui să alegeți montarea țiglelor TONDACH®.

Țiglele noastre ceramice sunt realizate exclusiv din argilă pură de calitate superioară, iar prin caracteristicile materialului, cât şi prin controlul continuu al producției şi calității, țiglele TONDACH® reprezintă alegerea  ecologică ideală cu o durată de viață dovedită de 100 de ani.

Mai mult,  sistemele complete de acoperiș TONDACH® oferă o foarte bună izolare termică și fonică, plus costuri scăzute de montaj, iar datorită finisării speciale, suprafața țiglelor  asigură menținerea permanentă a culorii și rezistența acoperișului. 

Descoperă toate modelele noastre aici