Arhitectură modernă cu țigle ceramice

08. iulie 2015
Familia Wutte a mizat pe arhitectură modernă,
iar conceptul de tavernă a avut un real succes.

Inaugurarea noii clădiri Buschenschenke, în Austria, cu arhitectura și designul ieșite din comun a fost așteptată cu mult interes. Câțiva dintre clienții casei au urmărit - de-a lungul perioadei de 10 luni cât a durat construcția - cu scepticism realizarea proiectului cu acoperiș în două ape, o balustradă imensă din sticlă și fațada din placaj ceramic. Toate îndoileile s-au spulberat odată cu inaugurarea cochetului restaurant. "Am primit doar feedback-uri pozitive, fără nicio excepție" au mărturisit fericiți, Mario Wutte și soția sa Eva.

Tânăra familie de viticultori a găsit în Markus Spitzbart partenerul ideal, care să îi ajute să ofere acestui loc identitatea unică pe care și-au dorit-o și care se potrivește stilului lor de viață, dar și zonei în care se află. "Prin munca noastră - conceperea, planificarea și implementarea – vrem să contribuim în totalitate la succesul acestui proiect", a spus Spitzbart. Acesta s-a ocupat, pe lângă partea de arhitectură, și de evoluția celorlalte aspecte importante precum marketing, grafică și legătura cu partenerii.

Parteneri locali

Acest proiect este un exemplu demonstrativ al modului prin care acoperișul și fațada pot fuziona armonios. Tondach oferă soluții moderne și complete pentru învelișul clădirilor. Proiectul demonstrează din plin acest lucru.

Responsabili pentru țiglele de fațadă, acoperiș și frontonul din plăci Heraklith au fost firmele din regiune.

Detalii proiect:

Produs:

Mur cu colțuri drepte, angobă alb-gri-antic

Necesar:

ca. 16.000 buc. (pentru acoperiș și fațadă) ca. 525 m²