TONDACH® Acoperișuri durabile și frumoase, în mod natural!

Renovare cu podul existent

Renovarea poate fi realizată repede și eficient cu ajutorul unui specialist TONDACH®. Dacă se efectuează din exterior, atunci se poate păstra cămășuiala interioară. 

În 5 pași simpli către un acoperiș frumos și eficient energetic:

1. Situație inițială
Renovarea este necesară atunci când acoperișul existent nu mai are proprietatea de a proteja, respectiv este izolat la un nivel minim.

 

2. Îndepărtarea cămășuielii exterioare
Următorul pas este de a îndepărtara astereala și lații vechi. Apelați la un profesionist pentru demontarea și îndepărtarea acestora. 

 

3. Montarea barierei de vapori cu permeabilitate variabilă
În pasul 3 se va monta bariera de vapori TONDACH® DASATOP cu permeabilitate variabilă, Sub- sau Top, peste căpriori și se aplică izolația termică. Bariera de vapori protejează eficient împotriva daunelor din cauza umezelii.

 

4. Montarea cămășuielii exterioare
Odată cu pasul 4 urmează alcătuirea celei de-a doua cămăsuieli  - substructura acoperișului. Confecționarea substructurii (cu sau fără cofraje) se va face cu foliile TONDACH® (FOL-S, FOL-K oder Twin Power), care în funcție de solicitări sunt sigure împotriva infiltrației ploii, a vântului și aerului.

 

5. Acoperire cu țigle TONDACH®
După montarea contralaților pentru aerisirea asterelii, se vor fixa lații. În funcție de tipul de țiglă, se poate efectua acoperirea cu produsul TONDACH® dorit. Gama vastă de produse TONDACH® permite o renovare rapidă și eficientă. Mai mult de 24 culori, de la natur, mat până la cele lucioase.