TONDACH® Acoperișuri durabile și frumoase, în mod natural!

Soluții complete originale TONDACH®

Cu soluțiile originale TONDACH® vă puteți bucura de acoperișuri sigure, durabile și de calitate. 

1. Siguranță pentru substructura acoperișului

Folia izolatoare inovativă TONDACH® cu membrană neporoasă și dublu-stratificată protejează structura acoperișului durabil și sigur. Noua bariera de vapori Sub-and-Top, cât și folia anticondens DASATOP oferă datorită caracteristicilor lor, siguranță maximă dar se montează și ușor. 

 

2. Modul de susținere pentru panouri solare fotovoltaice 

Modulele de susținere TONDACH® oferă soluții calitative și sigure de prindere pentru toate panourile solare și fotovoltaice, iar acestea se montează fără efort mare. 

 

3. Iluminare și acces

Faceți lumină în încăperi fără geamuri! Elegant, decent și foarte funcțional, TONDACH® oferă un gamă vastă de modalități de iluminare și de acces pe acoperiș.

 

4. Străpungeri și ventilare pentru acoperiș.

Setul TONDACH® pentru gura de aerisire, cu tub flexibil, țiglă de trecere și guler de etanșare împiedică înfiltrarea apei la străpungerile în acoperiș. În exterior este estetic corespunzător, iar în interior este perfect fixat și mai ales etanș!   

 

5. Soluții pentru coamă inclusiv ventilarea acoperișului

Soluțiile TONDACH® pentru coamă sunt sigure, estetice și permit acoperișului dumneavoastră să respire. Țiglele TONDACH® pentru coamă conferă un aspect omogen acoperișului împreună cu țiglele de bază, iar elementele de ventilare a coamei elimină sigur problemele cu umezeala. 

 

6. Închidere coamă

Acoperișul este afectat de condițiile meteorologice în special în zona coamei! Componentele ceramice TONDACH®  pentru coamă incluzând elementele de început și capăt pentru coamă repsectiv țiglele de margine, oferă o soluție perfectă din punct de vedere tehnic și sigură împotriva ploii, a grindinei și zăpezii. 

 

7. Protecție împotriva furtunii

Clemele și cuiele de fixare TONDACH®, incluzând manșeta de etanșare asigură siguranță și sunt conforme noilor norme. 

 

8. Sisteme parazăpadă

Sistemele și accesoriile TONDACH® parazăpadă asigură siguranță, împiedică alunecarea necontrolată a zăpezii de pe acoperiș și se întegrează estetic armonios cu acoperișul per ansamblu. 

 

Mai multe informații veți găsi aici Soluții TONDACH® în detaliu