TONDACH® Acoperișuri durabile și frumoase, în mod natural!

Ce plusvaloare oferă TONDACH®?

Așteptările de la materialele de construcții cresc continuu, nu doar în ceea ce privește rezistența la intemperii, dar se pare că și în  ceea ce privește durabilitatea, impactul acestora asupra mediului, eficiență energetică și aspect.

Țigla ceramică, ca material pentru construcția acoperișului, a evoluat în timp și îndeplinește cu succes „noile” solicitări, în comparație cu alte materiale pentru acoperiș.    

Din punct de vedere ecologic, țiglele ceramice TONDACH® au un avantaj considerabil, acestea fiind fabricate din pământ, apă, aer și foc - fără aditivi chimici. Fiind unicul producător austriac de țiglă ceramică veritabilă, TONDACH Gleinstätten a primit însemnul european “natureplus”.

Natureplus este însemnul internațional de certificare a calităţii, care distinge cu premiile sale produsele ecologice, de calitate superioară, din domeniul locuinţelor şi a materialelor de construcţii. Criteriile pentru acordarea distincţiei natureplus se bazează pe funcţionalitatea şi pe calitatea superioară a produselor, realizate din materialele ecologice neprelucrate.

Produsul pur natural TONDACH® obține prin arderea la peste 1000° C o durată de viață de mai mult de 100 ani. Funcționalitea țiglei ceramice include păstrarea respectiv degajarea căldurii, eliminarea necesităților de întreținere și confortul ambiental. În felul acesta, un acoperiș perfect, cu țigle TONDACH® poate reduce costurile de energie cu până la 20%. De aceea, țiglele veritabile reprezintă soluția optimă pentru case pasive, cu energie redusă sau case solare.