TONDACH® Acoperișuri durabile și frumoase, în mod natural!

Avantajele unui acoperiș înclinat

 • Protecție impotriva vântului și a furtunii

  Protecția unui acoperiș înclinat împotriva vântului și a furtunii ne este rar cunoscută. Mai mult »

 • Protecție sigură împotriva ploii

  Orice copil, îndemnat să deseneze un acoperiș, se decide instinctiv asupra unui acoperiș înclinat. Fapt care denotă legătura noastră culturală cu acest tip de acoperiș. În zona noastră climatică acest tip de acoperiș este testat de secole și oferă și în prezent protecție maximă. Mai mult »

 • Construcția ulterioară a acoperișului

  În cazul construcțiilor noi, se poate observa că de multe ori se fac lucrări de extindere a acoperișului. Fiindcă traiul sub un acoperiș este atât de plăcut, cât și convenabil financiar. Mai mult »

 • Izolant termic

  La o mansardă construită una dintre cele mai importante sarcini o are protecția împotriva căldurii și a frigului. Mai mult »

 • Ferestre și lucarne pentru lumină și soare

  Aerisirea, iluminarea și expunerea la lumina soarelui corecte sunt premisele pentru un trai sănătos și confortabil sub acoperiș.Acoperișul înclinat oferă în cazul acesta, în special, multe avantaje. Spațiile întunecate din trecut pot oferi locatarilor prin montarea de ferestre sau lucarne o cu totul altă calitate de viață. Mai mult »

 • Protecție împotriva zgomotelor și gălăgiei

  Pe lângă protecția termică și cea împotriva umezelii, izolarea fonică este un factor la fel de important pentru creearea unei ambianțe plăcute.Fiindcă la confort se adaugă și o atmosferă imperturbată acustic - atât de afară cât și dinăuntru și viceversa. Mai mult »

 • Sarcină dată de zăpadă

  Pentru ce sarcini date de zăpadă trebuie construite acoperișurile este definit de norme. Acestea sunt diferite în funcție de regiuni și trebuie respectate deja de la structura acoperișului. Mai mult »