TONDACH® Acoperișuri durabile și frumoase, în mod natural!

Angajări & Cariere

Bine ați venit în portalul de angajări și cariere TONDACH®!

Momentan TONDACH® are peste 2.000 angajați în 11 țări. Angajații noștri reprezintă baza succesului nostru, de aceea politica de personal se concentrează pe dezvoltarea și motivarea continuă a acestora.

TONDACH® se diferențiază nu doar prin portofoliu calitativ de produse, cât și datorită angajaților săi. Angajații noștri fac diferența – acum și pe viitor. Orice angajat se remarcă prin competență, gândire și acțiune antreprenorială, cât și responsabilitate individuală.

Dezvoltarea continuă și schimbul deschis, multicultural de cunoștințe este pentru noi o responsabilitate – fie prin formare, instruire sau dezvoltare profesională sau în practică, prin comunicare continuă. O dezvoltare activă şi permanentă duce la acumularea unor cunoştinţe pe care angajatul le utilizează apoi în colaborarea sa zilnică cu partenerii TONDACH. Cunoaşterea este cheia succesului şi oferă răspunsuri tuturor întrebărilor care se ridică în practica noastră – astăzi şi mâine.

Dacă sunteți interesați să puneți în practică abilitățile într-o companie internațională, atunci aplicați!

Oferim responsabilitate într-o echipă motivată, multiple modalități de dezvoltare într-o companie dinamică și un mediu de lucru foarte plăcut.

Ne bucurăm de CV-ul dumneavoastră – pe care vă rugăm să îl trimiteți la următoarea adresa:

 

S.C. TONDACH Romania S.R.L.
Sibiu 550263, str. Podului Nr. 127   
Telefon: +40/269 253304,
Fax: + 40/269 253396
Homepage:  www.tondach.ro
E-mail:  info@tondach.ro