TONDACH® Acoperișuri durabile și frumoase, în mod natural!

33 ani garanție și bucurie pentru o viață

Alegând TONDACH® luați cu siguranță decizia corectă. Materialul natural, argila, se caracterizează prin robustețe și longevitate. La TONDACH® se arde la peste 1.000° C, iar suprafața se finisează în așa fel încât, fiecare țiglă dovedește un maxim de rezistență la orice condiție meteorologică. Începând de la 13° înclinația șarpantei, TONDACH® este acoperișul perfect pentru fiecare cămin.

În cel mai scurt timp veți beneficia de acoperișul nou! 

Renovarea se efectuează ușor și repede. De ce să mai ardeți banii? TONDACH® livrează în cel mai scurt timp. Specialistul TONDACH® vă poate sfătui în detaliu ( despre posibile facilități) și vă realizează acoperișul cu îndemânare. Dumneavoastră beneficiați de toate avantajele TONDACH®:

  • 33 ani garanție
  • Eliminarea necesității de întreținere
  • Valoare sporită pentru generații
  • Conștiință ecologică

 

 

33 ani înlcuim gratuit din fabricile noastre toate țiglele TONDACH®, cărora s-a demonstrat că le lipsesc calităţile certificate prin SR EN 1304.

Garanţie suplimentară pentru deteriorările produse de îngheţ

Acordăm o garanţie suplimentară tuturor ţiglelor de bază care au suferit deteriorări produse din cauza îngheţului, dacă se demonstrează că aceste deteriorări au apărut datorită unor deficienţe de material. Impermeabilitatea acoperişului trebuie verificată. Pe perioada acestor 33 de ani preluăm suplimentar şi costurile de reparaţie – costurile de montaj, dacă se poate demonstra că montajul a fost executat de către o echipă specializată, cu respectarea normelor de montaj TONDACH. Ne rezervăm dreptul de a executa lucrarea cu echipa proprie sau cu o echipă contractată de către noi.

 

Solicitați certificatul de garanție la adresa de E-mail info@tondach.ro